STREIT Groupe - Obrađujemo budućnost zajedno

kreator inovativnih rešenja mašinske obrade po principu "ključ u ruke”.

STREIT Groupe - Obrađujemo budućnost zajedno

Žene i muškarci u srcu STREIT Groupe

Kompanija STREIT Groupe je specijalizovana za preciznu mašinsku obradu, montažu i koprojektovanje mašinskih elemenata dobijenih od sirovina iz livnica i železara, uglavnom od livenog gvožđa, aluminijuma i čelika.

Kompanija je nastala pre više od 50 godina na istoku Francuske i danas je ogranak tajvanske livničke grupe Mei Ta Group.

Dodatna vrednost STREIT Groupe leži u njenoj sposobnosti da klijentima pruži globalna rešenja visokog kvaliteta, od projekta do industrijalizacije i finalne isporuke. Da bismo u potpunosti zadovoljili naše klijente, fokus nam je na kontinuiranom poboljšanju učinka i poslovne konkurentnosti, i podsticanju inovacija.

Trižišta

Industrijsko znanje STREIT Groupe omogućava da se ponudi velika fleksibilnost u proizvodnji delova, od malih do velikih serija. Svake godine se proizvede nekoliko miliona delova za različite sektore kao što su automobili, poljoprivrene mašine – javni radovi, teška teretna vozila, autobusi, energija, i dekarbonizacija. Pored toga, naš Tehnički centar poseduje proizvodni pogon namenjen za izradu prototipova, od pojedinačnih delova do malih serija.

Ključni brojevi

650

saradnika

70

miliona evra

prometa u 2023

3

fabrike za proizvodnju

Vesti

08
Avr
2024

They’re talking about us in the media !

A few weeks ago, TV crews from the Arte channel visited our STREIT Mexico plant to film a report highlighting Nearshoring. Discover or rediscover the Arte report.

07
Mar
2024

An extension for STREIT Mexico

STREIT Mexico is stepping up a gear and announcing that it will be increasing its production capacity with the forthcoming construction of an extension.