„Pokretač inovacija“

STREIT Technical Center, naš tehnički centar, namenjen je aktivnostima Istraživanja i Razvoja (Reasearch & Development). Naši inženjeri i tehničari istražuju, testiraju i predlažu inovativna tehnička rešenja prilagođena politici razvoja kompanije. STREIT Technical Center je stekao dovoljno iskustva i neophodne tehnologije da bi mogao da garantuje optimalnu realizaciju ideja i zahteva svojih klijenata, kao i da razvija nove procese i proizvode.

Centar ima dva odjeljenja :

Razvoj procesa/ prototyping

  • Odeljenje za razvoj procesa ima za cilj da unapredi postojeće proizvodne procese. Optimiziramo naše tehničke izbore kako bismo prilagodili naše proizvodne alate i procese i zadovoljili specifične potrebe naših kupaca.

 

  • U procesu stalnog usavršavanja, odeljenje razvija i usavršava nove proizvodne procese kroz inovativne i avangardne projekte.

 

  • STREIT Technical centar takođe vrši izradu prototipa, sastavni deo procesa projektovanja i inženjeringa koji ima za cilj da validira projekte zajedno sa kupcima i što je brže moguće.

oprema za proizvodnju :

  • Naša dizajnerska kancelarija razvija specijalne alate i mašine preko CAD-a i dizajnira specifična sredstva za montažu, pranje i ispitivanje curenja. Za svaku studiju dizajna, naš tim inženjera, tehničara i dizajnera analizira potrebe kupaca i potpuna ograničenja kako bi pružio najbolje rešenje u smislu performansi i inovacija.

 

  • STREIT Tehnički centar Vam pruža podršku u montaži alata i specijalnih mašina: podešavanje, podešavanje. Dostignuća zadovoljavaju standarde i specifičnosti različitih industrija klijenata.

 

  • U srcu inovacije, takođe razvijamo naš digitalni lanac (CAD, CAD/CAM), veštačku inteligenciju i automatizovane linije za naše proizvodne lokacije kako bismo zadržali status specijaliste za mašinsku obradu i montažu.

Imate projekat razvoja? Hajde da popričamo o tome!
Kliknite ovde i mi ćemo vas pozvati.