„Pokretač inovacija“

STREIT Technical Center, naš tehnički centar, namenjen je aktivnostima Istraživanja i Razvoja (Reasearch & Development). Naši inženjeri i tehničari istražuju, testiraju i predlažu inovativna tehnička rešenja prilagođena politici razvoja kompanije. STREIT Technical Center je stekao dovoljno iskustva i neophodne tehnologije da bi mogao da garantuje optimalnu realizaciju ideja i zahteva svojih klijenata, kao i da razvija nove procese i proizvode.

Centar ima četiri odeljenja:

Razvoj proizvoda

Glavna misija Odeljenja za razvoj proizvoda jeste da koprojektuje delove u saradnji sa klijentima i dobavljačima, da bi ih zatim mašinski proizvodili u najboljim mogućim uslovima.

Radimo u režimu Design for Manufacturing (projektovanje za proizvodnju) kako bismo integrisali ograničenja svojstvena procesima livnice, mašinske obrade i montaže, uz kontrolu troškova proizvodnje.

Da bismo povećali našu produktivnost i poboljšali kvalitet, Odeljenje za razvoj proizvoda je u stalnoj potrazi za inovativnim rešenjima koja se mogu primeniti na delove koje naručuju naši klijenti.

Razvoj procesa

Odeljenje za razvoj procesa ima za cilj da unapredi postojeće proizvodne procese. Nastojimo da donosimo najbolje tehničke odluke, kako bismo prilagodili naše alate i proizvodne procese i zadovoljili specifične potrebe naših klijenata. Tokom kontinuiranog poboljšavanja, Odeljenje razvija i usavršava nove proizvodne procese kroz inovativne i avangardne projekte.

Projektni biro za alate i mašine posebne namene

STREIT Groupe ima specijalizovanu radionicu namenjenu za projektovanje i izradu mašina posebne namene i alata za hvatanje delova. Zahvaljujući svojoj stručnosti iz oblasti električne energije, pneumatike, hidraulike, intralogistike i robotike, STREIT Technical Center projektuje i proizvodi specifične alate za montažu, pranje i proveru zaptivanja. Svi sistemi koje proizvedemo odgovaraju standardima i specifičnostima različitih industrija u kojima posluju naši klijenti.

Odeljenje za izradu prototipova

Izrada protitpova je ključna faza razvoja i čini sastavni deo procesa projektovanja i inženjeringa u okviru STREIT Groupe. Faza izrade protipova ima za cilj da nam omogući proveru validnosti projekta zajedno sa klijentima u što kraćem roku. Proizvodnja u malim serijama je izvodljiva zahvaljujući kompletnim i namenskim sredstvima za proizvodnju, kojima raspolaže ova nezavisna i autonomna jedinica.

Ovaj strateški izbor garantuje reaktivnost i fleksibilnost naših usluga (logistika, proizvodnja, metrologija, održavanje, projektovanje, mašinski alati).

Imate projekat razvoja? Hajde da popričamo o tome!
Kliknite ovde i mi ćemo vas pozvati.