„Pokretač inovacija“

STREIT Technical Center, naš tehnički centar, namenjen je aktivnostima Istraživanja i Razvoja (Reasearch & Development). Naši inženjeri i tehničari istražuju, testiraju i predlažu inovativna tehnička rešenja prilagođena politici razvoja kompanije. STREIT Technical Center je stekao dovoljno iskustva i neophodne tehnologije da bi mogao da garantuje optimalnu realizaciju ideja i zahteva svojih klijenata, kao i da razvija nove procese i proizvode.

Centar ima dva odjeljenja :

Razvoj procesa/ prototyping

Odeljenje za razvoj procesa ima za cilj da unapredi postojeće proizvodne procese. Nastojimo da donosimo najbolje tehničke odluke, kako bismo prilagodili naše alate i proizvodne procese i zadovoljili specifične potrebe naših klijenata. Tokom kontinuiranog poboljšavanja, Odeljenje razvija i usavršava nove proizvodne procese kroz inovativne i avangardne projekte.

Tehnički centar STREIT takođe vrši izradu prototipa, što je sastavni deo procesa projektovanja i inženjeringa, sa ciljem da se projekti koji se izvode u saradnji sa klijentima brzo i efikasno validiraju.

oprema za proizvodnju :

STREIT Groupe ima specijalizovanu radionicu namenjenu za projektovanje i izradu mašina posebne namene i alata za hvatanje delova. Zahvaljujući svojoj stručnosti iz oblasti električne energije, pneumatike, hidraulike, intralogistike i robotike, STREIT Technical Center projektuje i proizvodi specifične alate za montažu, pranje i proveru zaptivanja. Svi sistemi koje proizvedemo odgovaraju standardima i specifičnostima različitih industrija u kojima posluju naši klijenti.

U srcu inovacije, takođe razvijamo naše linije robotizacije koje nam omogućavaju da ispunimo standarde i specifičnosti različitih industrija naših kupaca.

Imate projekat razvoja? Hajde da popričamo o tome!
Kliknite ovde i mi ćemo vas pozvati.